Alus gali būti nepakeičiamas pagalbininkas virtuvėje. Apynių gėrimas gali padėti išspręsti dažniausiai pasitaikančias problemas.
Keptuvės valymas nuo suodžių ir riebalų alumi – netikėtas patogus įnagis / nuotr. depositphotos.com
Tikriausiai daugelis žmonių mėgsta ta proga atsigerti šalto ir putojančio alaus. Šis gėrimas ne veltui yra populiariausias pasaulyje. Pasirodo, alus yra nepakeičiamas pagalbininkas virtuvėje. Būtent jo pagalba galima lengvai ir be nereikalingų rūpesčių išvalyti keptuvę nuo įsisenėjusių riebalų ir suodžių.
sužinojo, kaip alaus pagalba išvalyti ant keptuvės užsilikusius suodžius.
Anksčiau papasakojo, kas nutiks, jei kasdien gersite alų
Kaip išvalyti keptuvę nuo įsisenėjusių riebalų – netikėtas gyvenimo gudrybė
Kad ir kaip būtų keista, alus gali būti stebuklinga priemonė, padedanti atsikratyti metų metus kauptų suodžių ir riebalų ant keptuvės.
Keptuvę reikia mirkyti aluje apie 20 minučių, tačiau jei suodžių sluoksnis labai didelis, galite palikti ją ilgesniam laikui. Nesvarbu, ar norite valyti kepimo indą viduje, ar išorėje.
Po mirkymo išvalykite keptuvę kaip įprastai. Ši gyvenimo gudrybė tinka net puodams ir keptuvėms. Valymui galite naudoti bet kokios rūšies alų.
Kaip alus valo suodžius iš keptuvės – nežinoma putų paslaptis
Visi žino, kad alui reikia apynių ir salyklo. Šiame gėrime taip pat yra natūralių rūgščių. Būtent šios rūgštys suminkština suodžius ir senus riebalus, todėl lengviau išvalyti keptuvę ar puodą.